27 Comments

 1. The 2 side of a man.Who was killer and painter.That means he had some good things also.BUT WHAT ABOUT MR.BUSH.
  Good paintings from Hitler.

 2. Andrea

  Verry GOOD!!!!!!

 3. Andrea

  Nagyon faint!!!

 4. kozipapa

  nem is akármilyen festő volt !

 5. Lizka

  Nem semmi képei vannak

 6. almond

  hát… kicsit giccses, de azért jobb lett volna, ha festőnek megy…

 7. Ez egy utolsó szardarab ez az ember, még festeni sem tud. Csövesssssss

 8. Bazzsi

  Festőnek is olyan volt, mint führernek. Tökéletes.

 9. Elég “rideg”festmények,végülis csak Hitler keze festette.
  Szépek-szépek,de mégis csak ez a ma..om festette.

 10. Puti80

  Ezt az állatot úgy kellett volna ki végezni, mint ahogy ö “mészárolta “a Népet !Egy szar alak volt ,a mai Világban meg tanulná a magyarok Istenét….Élve temetném most el.

 11. Ferencz

  Tényleg jó festő lett volna.Nem értem minek szidjátok a mai világ sem különb sokan utálják a zsidókat ma is, a cigányokról nem is beszélek, a buzikat meg végkép utálják ma lehet hogy 1 ember mindet utálta de Hitler beteg volt,és akkor hatalma volt még szép hogy kihasználta….bár nem azt mondom hogy jól tette,sőőt rosszul tette,de sokan nem különbek nála

 12. Guest

  Szerintem ez csak nézőpont kérdése. A képeire és a gondolataira értem. Akárki, aki nyitottan jár, az utcán látja a nyomort és az agressziót. A szürkeséget, amivel az emberek nap, mint nap szembekerülnek.

 13. Hitler "Sieg Heil"

  Nem Kell szídni Hitlert mert akkoriban mi is mellette voltunk ! csak szégyelljük ! Pedig nem kéne ! Tehát aki szídja Hitlert vagy Szálasit az vagy egy büdös cigány vagy egy Zsidó !!

 14. Az a baj, hogy mindenki csak úgy látja, ahogy a mai nézetek beállítják. Egy véreskezű diktátornak… De arról manapság nem beszélnek, hogy Ő akkoriban mennyi pozitív intézkedést tett Németországért. Sokan, akik abban a korban éltek még mindig szeretik a Führert.
  Nem csoda…
  “A történelmet a győztesek írják.”

 15. Gaba

  Hát igen Gyönyörűek ezek a képek!
  Látszik hogy egy igazi ember festette!
  És csak az szidja aki tudja h nem lenne erre képes amit ő meg tett!Ma nincs még egy ember aki ekkora szóval bírna mint Hitler bírt!Csináljátok utánna!
  88

 16. pirez

  Profi képek profi embertől.

 17. ...

  ijesztő mennyi neonáci van még manapság is, egyszer lennétek bezárva egy zsidó-táborba, dolgoznátok naphosszat étlen-szomjan miközben vernek titeket, aztán szépen megásnátok a sírotok amibe belelőnek titeket mint egy kutyát. jól hangzik? mert ezt csinálták milliónyi emberrel a ti szeretett náciaitok a ti szeretett hitlereteknek köszönhetően. nektek nem fontos az életetek?? jön valaki és azt mondja h “nem tetszik a képetek”, beterel egy gázkamrába és ennyik voltatok basszus szerintetek ez milyen érzés? idióta tudatlan csürhe, nektek kéne ott lenni a tömegsírokban!

 18. mivan?

  ….. te mit érzel amikor ilyen egetrengető baromságokat írsz ???

  nem kell ez az emo lájn ide, a világon egyre többen vannak tisztában azzal hogy az egész holokauszt egy média-manipuláció, egy olyan világban ahol büntetik a holokaiuszt tagadását egyértelművé válik hogy csak valami olyasmi tagadását tilthatják ami kvára meg sem történt, szóval inkább sajnáltasd magad valahol máshol.

  feküdnél inkább a tömegsirokban, az ilyen idióta barmok miatt tart itt a világ ahol tart mint te, remélem a tetves kölködet is igy neveled majd

 19. asdasd

  … : Nem azt mondjátok, hogy elgázosították őket? Vagy most több milliót lőttek le? Döntsd már el.

  Más nem tudok mondani, az utolsó mindent elmondott.

 20. Sieg Heil

  says-Te nem vagy normális !!! HITLER NEM EMBEREKET ÖLT HANEM MOCSKOS FÉRGEKET !!!!
  PL Zsidó,cigány,buzikat stb akkik megérdemelték !
  És ha te enyire hitler ellen vagy,és sajnálod a zsidókat az asszt jelenti hogy te is egy féreg zsidóvagy !! (says=zsidó=féreg=gáz=halot féreg) Remélem érted 🙂
  És ha azt mondod rám hogy NeoNácista arra azt mondom hogy igen hisszek a Hitlerféle náci rendszerbe ! Mert akkor nemvolt enyi féreg mint most !! És csodálatosak a képek HEIL HITLER

 21. VALAKI

  JO KEPEK…AMUGY EN TISZTELEM HITLERT 1 SZEMPONTBOL… MERT GYILKOLTA A ZSIDO,CIGANY EMBEREKET..ES JOL TETTE MERT MIND A KET FAJ A LEG UTALATOSABB A FOLDON… R.I.P HITLER!!!!AKINEK NEM TETSZIK AMIT IRTAM ANNAK AZT KIVANOM,HOGY VESSEK BE OT IS A GAZKAMRABA…

 22. vivien

  Ti tényleg nem vagytok normálisak! Az egy dolog, hogy nem kedveli mindenki a másikat. De beszéltetek már zsidókkal, homoszexuálisokkal, úgy, hogy nem tudtátok róluk, hogy kik? Ugyanolyanok, mint Ti! De ha egyszer kitörne egy háború és újra elkezdenének népeket kiirtani, mit szólnátok, ha a magyarok pofája nem tetszene nekik, és Titeket mészárolnának le, akkor is annyira védenétek azt aki meg akar ölni?! Erősen kétlem… Aki pedig azt állitja, hogy a ,, Holokauszt média-manipuláció,, annyira buta ember, hogy jobb lenne, ha nem itt jártatná a száját. Ezt hangoztatni és erre büszkének lenni szégyen, úgy tűnik csak a szátok nagy, az eszetek már kevésbé. A barátotok festészetben egyébként tehetséges volt, ahogy látom!

 23. mivan ?

  Vivien, örülök, hogy képes vagy ilyen sötétségben élni, igazság szerint az összes hozzád hasonló bio-masszát irigylem, mert jobb abban az áldott tudatlanságban élni, mint tudni a szörnyű rideg valóságot.

  Megnyugtathatod a motoros reflexeidet, te vagy a szebb a jobb a csinibb a cukicskább a barátosnőcskéiddel, csak az egészen átlátható nyilvánvaló dolgok felett suhansz el, és pont az ilyen ostoba tudatlan über-könnyedén manipulálható barmok miatt tart itt a világ mint te, semmi mást nem tudok mondani, csak amit előzőleg is , hajrá, remélem hogy az összes szarházi gyerekedet is igy neveled majd, hogy egy tudatlan darab szar legyen amit ugy gyúr a zsidó média ahogy akar na szvsz

 24. Sieg Heil

  Vivien áá ez a buta női logika !!! Vivien az a baj veled hogy mindent elhiszel amit hallasz ! Hidd el engemet nem érdekel az hogy valaki homokos (De mondjuk elitélem teljesen ) de ne dicsekedjen vele ne vágjon felvele , mintha az valami jó dolog lenne ! Minek vannak meleg felvonulások ?? Minek dicsekednek ezzel ! Én aszt mondom aki ilyen, és ilyekkel dicsekszik az dögölyön meg ! + Szerinted a Zsidókat miért utálják év századok óta ?? Miért gyilkoják mindenhol ? Szerinted nincs rá okuk az embereknek ?? De van mert egy utolsó ajjas férgek akkik 10ft ért eladnák a lelkedet És elis adtákmár a félvilágot !! Tehát nekem ne védd őket ! És a romákról (cigányokról) ne is beszéljünk !! Üdvözlök minden Normális magyar fehér embert !

  Comments are closed.